Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
«Πολίτες για την προστασία της Υγείας και
του Περιβάλλοντος από τις νέες Τεχνολογίες»
Ζήλων 21 Τ. Κ. 14233 Ν. Ιωνία Τηλ. & Φαξ 210/2719/345
Politesgiaaktinovoliesspppe.blogspot.com
cmakaronis@yahoo.gr cmakaronis@gmail.com

Προς: Δήμους Περιφέρειας Αττικής

Κοινοποίηση:
α] γραφείο δημάρχου
β] πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου
γ] γραφείο τύπου
δ] δημοτικούς συμβούλους
ε] έντυπος και ηλεκτρονικός τοπικός τυπος

Θέμα: «Ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον σύλλογο»

Ο Σύλλογος μας δίνει πάντα σημαντικό ρόλο στην ενημέρωση μελών και τοπικής κοινωνίας. Πάνω σε αυτή τη λογική, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε για τα τεκταινόμενα στον Διαδημοτικό Σύλλογο «Πολίτες για την προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος από τις νέες τεχνολογίες».

Μετά την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών για διάστημα που ορίζει το πρωτοδικείο σε τέτοιες περιπτώσεις, εμφανίστηκαν μέλη μας ως εκπρόσωποι του Συλλόγου και μάλιστα από συγκεκριμένες θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου. Θέσεις που δεν υφίστανται αφού δεν υπάρχει νέο Διοικητικό Συμβούλιο από καμία νόμιμη διαδικασία.

Οποιαδήποτε αναφορά σε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, μετά την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης 2011 - που αναβλήθηκε αιτιολογημένα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα- αποτελεί κακοπιστία και εναντίωση στους σκοπούς & στόχους του συλλόγου μας, άρα κινείται εκ του πονηρού. Θα αναγκαστούμε, ακόμα και με τη χρήση της δικαστικής οδού να προστατέψουμε τον Σύλλογο, το μέλλον του, από προσωπικές φιλοδοξίες και στάσεις κάποιων μελών.

Για το εν θητεία Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Χρήστο Μακαρώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: